Informasjon om Dypeskogen

Dypeskogen er en storbarnsavdeling med 18 barn i alderen 3 - 6 år sammen med 3 voksne. Barna er ute og leker hver eneste dag, enten på lekeplassen eller på tur. Inne har barna forskjellige aktiviteter som lekegrupper, gym, språkgrupper, forming, trollgruppe (for skolestarterne), matlaging, m.m.

De voksne på avdelingen er:

Kristina                     Pedagogisk leder 100%

Irmelin                      Pedagogisk leder 100%

Linda                        Assistent 100%

Ukerytmen ser slik ut:

MANDAG er det møtedag for de voksne på avdelingen, da er vi ute sammen med småbarnsavdelingen og leker sammen på lekeplassen. På ettermiddagen har vi lekegrupper på avdelingen.

Tirsdag har barna på Dypeskogen formingsdag hvor vi trekker inn månedens tema. Det er også samling hvor barna ofte får være med å bestemme hvor turen går dagen etter.

Onsdag har vi turdag. Da tar vi turen enten i nærmiljøet (Ortuvannet, Løvåsen, Lynghaug, etc.) eller en dag i måneden tar vi en lengre utflukt som til f.eks. byen (Akvariet, Fløyen, fisketorget, Museum, teater, etc.) eller vi tar turen til Langeskogen, Strutsefarmen, etc. På turdagene har vi ofte med oss primus og spiser lunsjen ute - stor stas:) Vi har også alderinndelt samling hver onsdag etter alder/modning.

Torsdag har vi Trollgruppe for skolestarterne, samt gruppedag for hele gruppen. Trollgruppen består av alle de eldste barna på avdelingen (skolestarterne). Trollgruppen møtes hver torsdag og jobber med skoleforberedende aktiviteter. I språkgruppene øver vi på preposisjoner, farger, tall, rytme i språket, m.m.

FREDAG har vi varm lunsj (vanlig husmannskost) hvor vi prøver å variere og ha et sunt og godt tilbud til barna. Vi har også lekedag og lekesamling hver fredag, barna får da ta med seg en leke hjemmefra med til barnehagen, vise den frem og fortelle om leken til alle barna i samling, for deretter å leke.

Ønsker du å bli mer kjent med oss ?

Velkommen på besøk i Torgny Segerstedtsvei 176