Informasjon om Lurven

Lurven er en småbarnsavdeling med 9 barn i alderen 0-3 år og 3 voksne. Vi er ute hver eneste dag, enten på lekeplassen eller på tur.

De som jobber på Lurven er:

Caroline              Pedagogisk leder 100%

Anita                  Assistent 100%

Laura                 Assistent 100%

Ukerytmen på Lurven:

MANDAG: Dette er møtedagen vår. Da avikler vi de nødvendige møtene våre og avdelingene passer hverandres barn. Denne dagen er vi sammen begge avdelingene, og stort sett begrenser vi oss til utelekeplassen og innearealet. Frilek er stikkord for denne dagen.

TIRSDAG er det turdag for Lurven. Vi drar enten på tur til byen, fløien, skogen, ballbingen eller andre lekeplasser i nærområdet. Vi ser an været om det blir lunsj inne eller ute denne dagen.

ONSDAG Denne dagen har vi varmlunsj og ulike aktiviteter inne og ute

TORSDAG er dagen for ulike aktiviteter inne/ute. Denne dagen varierer vi innholdet uke til uke. Alt fra forming, språkgruppe, tur, innelek og/eller utelek.

FREDAG: De eldste barna er på tur sammen med Kjempesoppen. Vi har ulike aktiviteter inne og ute. En gang i måneden har vi felles samling.

Ønsker du å vite mer ?

Velkommen på besøk i Storhammeren 21 :)