Informasjon om Morgentåkedalen

Morgentåkedalen er en storbarnsavdeling med 18 barn i alderen 3-6 år og 3 voksne. Vi er ute og leker hver eneste dag, enten på tur eller på lekeplassen. Vi er så heldig å ha skogen inne på lekeplassen vår og det lekes dermed i skogen og ulendt terreng hver eneste dag. Ellers har vi andre ulike aktiviteter hver eneste uke, som turdag, formingsaktiviteter, skoleforberedende aktiviteter (Uglegrupper), språkgrupper, bokstavsamling, m.m.

De som jobber på Morgentåkedalen er:

Ingrid                             Pedagogisk leder 100%

Catheleen                       Pedagogisk leder 100%

Andreas                          Assistent 100%

På avdelingen jobber vi mye med språk og sosialisering. Hver dag er vi også ute og leker på lekeplassen, går turer i nærmiljøet og leker i skogen. I nærheten har vi mange fine turområder som vi bruker flittig, og vi er så heldige at vi har en fin grillhytte rett utenfor døren.

Ukesrytmen hos oss ser slik ut:

Mandag er det møtedag for de voksne og vi er da mye ute sammen med Mosetussene. Vi passser hverandre avdelinger under møteavvikling.

Tirsdag er det gruppedag, bl.a. spillgrupper, språkgrupper, Uglegruppe, forming, baking, temasamling, osv.

Onsdag er det turdag. Da går vi på tur i nærmiljøet og spiser lunsjen ute. Noen ganger lager vi maten på bål, og noen ganger pakker vi lunsjpakker når vi spiser frokost. En gang i måneden går vi en lengre tur ut av nærmiljøet. Fløyen, AKvariet, Langegården, osv.

Torsdag er det igjen gruppedag og Uglegruppe for skolestarterne. Da øver skolestarterne seg på ulike skoleforberedende aktiviteter.

Fredag er det varmlunsj, Tarkus samling og bokstavsamling. I bokstavsamlingen får barna ha med seg hver sin leke som inneholder dagens bokstav.

Ønsker du å vite mer eller komme innom for en titt?

Velkommen på besøk i Løvåsveien 80:)