Info om Lurven

Lurven er en småbarnsavdeling med 9 barn i alderen 0-3 år og 3 voksne. Vi er ute hver eneste dag, enten på lekeplassen eller på tur.

De som jobber på Lurven er:

Rav Moberg                Pedagogisk leder 100%

Anita Træen                Pedagogisk medarbeider 100%

Linn Therese Kårdal     Pedagog2 60% (40% administrasjon)

Merete Reigstad          Vikar

Ukerytmen på Lurven:

MANDAG: Dette er møtedagen vår. Da avikler vi de nødvendige møtene våre og avdelingene passer hverandres barn. Denne dagen er vi sammen begge avdelingene, og stort sett begrenser vi oss til utelekeplassen og innearealet. Frilek er stikkord for denne dagen.

TIRSDAG går de tre eldste barna på Lurven på tur med de tre eldste barna på Kjempesoppen. Destinasjon for turene varierer fra gang til gang. Alt fra skogen for å brenne bål, buss til byen for å spise lunsj på torget, Fløien, Akvariet eller vi går tur til en lekeplass i nærområdet, etc.

ONSDAG er det turdag for Lurven. Vi drar enten på tur til byen, fløien, skogen, ballbingen eller andre lekeplasser i nærområdet. Vi ser an været om det blir lunsj inne eller ute denne dagen.

TORSDAG er dagen for ulike aktiviteter inne/ute. Denne dagen varierer vi innholdet uke til uke. Alt fra forming, språkgruppe, tur, innelek og/eller utelek.

FREDAG: Siste dagen i uken skaper vi god stemning med varm lunsj og disco! På formiddagen er vi ute, gjerne på lekeplassen eller på tur i nærområdet. Etter varm lunsj og sovetid er det tid for litt disco:)

Ønsker du å vite mer eller komme innom for en titt?

Velkommen på besøk i Storhammeren 21:)