Info om Morgentåkedalen

Morgentåkedalen er en storbarnsavdeling med 18 barn i alderen 3-6 år og 3 voksne. Det er mye som skjer hos oss i løpet av en uke; vi har språkgruppe, friluftsliv gruppe, ulike formingsaktiviteter, skoleforberedende aktiviteter, m.m.

De som jobber på Morgentåkedalen er:

Janne Christine Kårdal Pedersen          Pedagogisk leder 80%

Stine Røssland                                   Pedagog 100%

Isabel Johansen Dale                          Pedagogisk medarbeider 100%

Mona Hamre Wærsland                       Pedagog 20%

På avdelingen jobber vi mye med språk, sosialisering og friluftsliv. Hver dag er vi mye ute og leker på lekeplassen, går på turer i nærmiljøet og leker oss i skogen. I nærheten har vi mange fine turområder som vi bruker flittig, og vi er så heldige at vi har en fin grillhytte rett utenfor døren :-)

Ukesrytmen hos oss ser slik ut:

Mandag er det gruppedag med aldersinndeling. Noen er på friluftsgruppe, mens andre har språkgruppe eller forming.

Tirsdag er det møtedag for de voksne og vi er da ute sammen med Mosetussene på forniddagen. På ettermiddagen har vi ulike lekegrupper, hvor barna kan utfolde seg i ulike aktiviteter.

Onsdag er det tur dag. Da går vi på tur i nærmiljøet og spiser lunsjen ute. Noen ganger lager vi mat på bål, og noen ganger lager og pakker vi lunsjpakker når vi spiser frokost. En gang i måneden går vi ut av nærmiljøet på lengre turer.

Torsdag er det igjen gruppedag og aldersinndeling. De yngste har barnemøte og lesestund, mens de eldste jobber i førskolegruppe / Uglegruppe.

Fredag er det varmlunsj og åpen dag. Noen ganger går vi i ulike aktivitetsgrupper, vi har disco eller lekedag:)

Ønsker du å vite mer eller komme innom for en titt?

Velkommen på besøk i Løvåsveien 80:)